zondag 1 februari 2009

Opening In2hobby

Vanmorgen naar de opening van de nieuwe In2hobby winkel geweest, wow, heel tof !! Mijn vriendin was ook meegegaan. We werden er ontvangen met champagne !! De nieuwe winkel is veel ruimer, er kunnen nog meer toffe spullen in, zodat je nog meer kunt kopen (LOL) ! En ik heb ook weer enkele dames van het forum persoonlijk leren kennen, dat was heel leuk. Omdat ik wel vermoedde, dat Wendy en Bruno veel bloemen zouden krijgen, had ik enkele zelfgemaakte cadeautjes bij : een kaartje, een gedichtje, en een pennen-pot (zie foto's). Natuurlijk kon ik de verleiding van het kopen niet weerstaan, op de laatste foto zie je mijn nieuwste aanwinsten !! Intussen heb ik ook al een serie kaartjes gemaakt voor de forum-verjaardagen, maar die kan ik natuurlijk nog niet laten zien, anders is het voor de ontvangsters geen verrassing meer. Er is sneeuw voorspeld morgenvroeg, dus allemaal voorzichtig aub !

This morning I went to the opening of the new In2hobby shop, wow, it was great !

A friend of mine also came along. We were welcomed with champagne !! The shop is bigger, much more space for more stuff, so you can buy even more (LOL) !

I also met some ladies of the forum, which was very nice.

Because I presumed, that Wendy and Bruno would receive enough flowers, I took some handmade presents : a card, a poem and a pot to put ballpoints in (see pictures).

Of course I couldn't resist buying more stuff, the last picture shows my newest acquisitions.

Meanwhile, I've already made some cards for the forum-Birthdays. Of course I can't show them yet, otherwise it will be no surprise anymore for the recipients.

The weatherforecast gives snow for tomorrow morning, so please, be careful !

6 opmerkingen:

 1. Amai, wat een buit! Ik kon er vandaag helaas weer niet bij zijn. De kids speelden vandaag in een toneelvoorstelling van 't school. Maar hopelijk vind ik binnenkort nog wel eens een gaatje om de nieuwe winkel te gaan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee van dat kaartje, gedicht en pennenpot.

  Ik wou eigenlijk ook een kaartje maken, maar helaas is de tijd er meer dan bij ingeschoten. Ik heb dus maar een klein kaartje gekocht voor aan de bloemen. Dat vond ik eigenlijk nogal erg ... ik had in geen jaren een kaartje gekocht, en dan voor mensen met een scrapbookwinkel, moet ik dan een kaartje kopen !!!!

  Maar ach, 't is de geste die telt he ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel hoor Enny, het pennen-potje doet goed zijn dienst en het kaartje en gedichtje staan mooi te blinken op onze toonbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enny, ik heb jou getagged. Kijk maar op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is weeral een leuk voorraadje dat je hebt ingeslagen. Toch altijd wel fijn om nieuwe scrapspulletjes te kunnen kopen, hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leuke voorraad heb je weer ingeslagen! 't Is altijd toch plezant om nieuwe scrapspulletjes te kunnen kopen, hé.

  BeantwoordenVerwijderen