zondag 20 december 2009

Winter !

Wauw, nu is het echt winter bij ons !! Zoveel sneeuw, dat is lang niet meer geweest !
Gelukkig kunnen de kinderen er ook nog van genieten. Voor werkende mensen, die er door moeten (zoals ik), is het natuurlijk niet zo aangenaam..... 300 km file......
Maar de natuur is prachtig !
Floke, mijn (nieuw) hondje, had nog nooit sneeuw meegemaakt, ze raasde als een gekke door de sneeuw in de tuin, en op de Middenvijver (Linker Oever) ! Overal haar snuit in de sneeuw steken, ze zag er niet uit ! :)
Intussen zijn alle kaartjes de deur uit; hopelijk komen ze ook op tijd aan, want door de sneeuw zijn de postbussen niet leeggemaakt (stond in de krant). Ja, voor mensen zoals de postbodes, is dit weer ook niet aangenaam.
We hebben ons kerstboompje op de schoorsteen gezet, veilig voor Floke, anders zou er niks van overblijven.... :)
Ik wens iedereen alvast een vrolijk en vredig Kerstfeest !!
Wow, now we have a real Winter ! So much snow, that's really exceptional here !
Luckily the children can enjoy it too, the school holidays have just started. For working people (like me) it's not so pleasant.... 300 km traffic jams....
But nature is beautiful !
My little dog Flo, had never seen snow before, she went crazy in the garden ! Sticking her nose everywhere, she was covered in snow !! :)
Meanwhile, all the Christmas cards are gone; I do hope that they arrive in time, because of the snow, the Post couldn't empty the letter boxes ... Yes, it's a difficult time for the postmen...
We put our little Christmas tree on the mantelpiece, safe for Flo, otherwise it wouldn't survive..
I wish everyone a joyful and peaceful Christmas !!

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je kerstkaartjes nu af zijn ... ik ben nog volop bezig ;-))

  Geniet maar lekker van de sneeuw en de kerstsfeer !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Enny, ja, nu is het echt winter. Zo'n dik pak sneeuw !!! En zo vlak voor Kerstmis. Heel leuk en gezellig als je er niet met de auto door moet. Ben daarstraks een flinke sneeuwwandeling gaan maken en heb een pak fotootjes genomen. Ah ja, van zulke sneeuwtaferelen moeten we profiteren, he. Heb vakantie, dus moet er morgen niet door. Het zal morgen weer een chaos zijn op de wegen. Dat is de keerzijde van de medaille, he. Sneeuw is niet altijd en voor iedereen zo leuk. Vele kerstgroetjes en geniet nog van de gezellige kerstsfeer !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij ons hier ook geen kerstboom, alleen eentje uit wilgetenen die ik vorig jaar heb gemaakt. Een jonge poes en jonge hond lijken geen goede combinatie met een kerstboom.
  Floke heeft geloof ik de tijd van haar leven sinds ze bij jullie is gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen