maandag 12 april 2010

STEMPELEVENT ZEIST

Ja, ik ben er weer naartoe geweest en het was weer reuze tof ! Heel druk natuurlijk, gelukkig wist ik waar ik moest zijn :)) Mijn buit en een sfeerbeeld kan je hieronder bekijken...
Ik heb nog 2 hobby-vriendinnen ontmoet, hun naam/bijnaam begint allebei met M, dus zal ik maar zeggen : M&M, het was tof, jullie te zien !! :)))) Er waren nog meer bekenden, maar in die drukte....
Het was een kort bezoek deze keer, ik hoop dat ik volgend jaar wat langer kan rondneuzen... er is zoveel te zien, maar de verleiding is ook enorm, voor je het weet, is je geld op, en ik heb nog altijd niet in de Lotto gewonnen..:))
Voor wie er ook was en nog iets gemist heeft : diverse standen, bvb. de Stempelwinkel, Judikins, San Francisco, Stamp Attack... staan ook in september in Hagen, nabij Wuppertal (D). Zie voor de data op mijn kalender.
Voor de scrapbook liefhebsters, maar ook kaartmaaksters : volgende zondag, 18 april is er bij de Scrapbookwinkel in Heesch (NL), nu Creatief Centrum, een opendag, met veel demonstraties, maar ook heel veel produkten aan halve prijs... Buiten de enorme scrap-voorraad, hebben ze boven nu ook 2 winkels bij; 1 voor vintage (memory) en 1 voor kaartjes maken, met o.a. een grote stand met stempels. Er is ook een heel leuk Memory museum, en een cafetaria met terras.
Ik kan helaas die dag niet gaan, maar het is zeker de moeite !
I've been to the Stamp Event in Zeist (Holland) again, it was great ! Very busy of course, but I knew what to get. You can see some pictures of the Event, and my purchases. I also met 2 hobby-friends (there were more but it was so crowded...). Unfortunately, I couldn't stay very long this time, I do hope to stay longer next year. Anyway, there is so much, before you know it, your purse is empty ! :)) And I haven't won the lottery yet :))
If anyone missed some stamps... companies like De Stempelwinkel, Judikins, San Francisco, Stamp Attack, etc... are also at the Stempelmekka in September, in Hagen (Germany). See my calendar for the exact dates.

2 opmerkingen:

  1. Je hebt heel wat mooie stempels gekocht, Enny. Ik ben eens benieuwd naar die met de pauw, die lijkt me prachtig. Nog bedankt voor het ruilen in Zeist. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Enny zo te zien heb je heel wat mooie stempels ginder gevonden in Zeist

    Groetjes Rita

    BeantwoordenVerwijderen