maandag 4 juni 2012

Stempel dag

Zaterdag ben ik naar de Stempel Dag van onze stempelgroep geweest, het was reuze !                   (http://groups.yahoo.com/group/creatiefmetstempels  )
Dat is een zeer gezellige groep, we laten regelmatig op email de kaartjes zien, die we gemaakt hebben, er zijn 2 uitdagingen per maand (maar je bent niet verplicht daaraan deel te nemen),  regelmatig is er een ATC swap (ook geen verplichting) en we sturen elkaar ook een verjaardagskaartje of mail (geen verplichting).   
Het was leuk om "oude" vriendinnen weer te zien en nieuwe te leren kennen ! De leidster van de groep en haar assistente hadden alles prima voorbereid !  We werden verwend met gebak en snoep, eten en drinken was er ook  genoeg.  Er werden interessante workshops gegeven, en je had tijd genoeg om alles af te werken, en nadien nog vrij te stempelen.  We hebben ook ATC's geruild en er was een tombola met mooie prijzen.  De 2 dames hadden ook een mooi boekje gemaakt, met alle voorbeelden erin, prachtig !   Het was mooi weer, en zo konden we 's middags buiten eten.   Ik ben volgende keer alvast van de partij !
De kaartjes die ik gemaakt heb, krijgen jullie nog te zien, ik kon ze nog niet fotograferen, vanwege het donkere weer.  Maar hier alvast enkele beelden van de gezellige dag. 

Saturday, I went to a Stamping day, organized by the leader of our stamping group, it was great fun ! 
Nice to see "old" friends again, and make new ones !  We were spoiled with homemade cake, sweets and enough food and drink.  There were 2 interesting workshops, and then we could stamp free, also with stamps from the other members.  We also swapped ATC's and there was a tombola with nice prizes.    At lunchtime we sat outside, which was lovely !     I'll show you the cards I made next time, but here some pictures of the day. 

3 opmerkingen: