zondag 8 december 2013

Uitdaging

Sorry, dat ik zo lang niks heb geschreven, maar het was een heel rare week : 2 dagen na elkaar zaten we uren zonder elektriciteit (telkens uitval van de hoofd-cabine in onze wijk).  Dus geen licht, geen verwarming, enz...maar de elektr. rolluiken gingen ook niet omhoog....  en in het donker kan je niet knutselen, laat staan  iets anders doen. Dan nog een zieke in huis, en zo is het alweer een week later. Maar begin december kon ik toch nog meedoen met de maandelijkse uitdaging van Christine. Ze had een schets gemaild en daarmee heb ik deze 3 kaartjes gemaakt.  De laatste kaart is met diverse soorten Washi tape gemaakt.

Sorry, that I didn't post anything for a week, but we had some trouble with electricity (2 days) and I had an ill family-member to care for.   But earlier in the week, I managed to make cards for the monthly challenge.  The last card is made with different kinds of Washi tape.

7 opmerkingen:

 1. een tijdje weg, en dan kom je terug met 3 leuke creaties ! mooi gedaan !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerstkaarten, en wat een schattig muisje.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowww wat weer een beauty's!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei Enny! Het was me het weekje voor jullie!! Eerst dacht ik, in het donker wat kaarsjes aansteken... kan gezellig zijn ;-))
  Maar als je met een zieke zit is het toch heel wat minder! Hopelijk is de zieke al weer de "oude".
  Je kaartjes zijn in elk geval mooi geworden!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Drie prachtige kerstkaarten Enny en dat in een week met zoveel narigheid maar ja door onze hobby slagen we der in om alles te relativeren , niet!!??

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enny,
  Zonder licht, kan men een kaarsje doen branden en kan eens gezellig zijn voor efkens, maar dan zonder verwarming, da's veel erger hé. Maar goed dat alles weer in orde is en dat je weer aan de slag kan, ze zijn trouwens heel mooi en je kaartje van je vriendin in Engeland, ik denk dat dat toch "ouwerweste" kerst-magie is.
  groetjes
  laurette

  BeantwoordenVerwijderen