maandag 9 juni 2014

Lavinia

Hallo, ik hoop dat jullie tot nu toe hebben genoten van het Pinkster weekend ! En dat er niet teveel schade is door de hagel ! Wij hebben vannacht in het Antwerpse hevige onweders met hagel gehad, maar in de tuin valt de schade nog mee.  En nu is het zonnetje er weer !
Ik ben vrijdag naar de Lavinia workshop geweest, bij In't Woefke, het was heel tof !  Nu weet ik eindelijk hoe je die prachtige achtergronden juist moet maken en we konden "spelen" met al die prachtige stempels !  Hieronder mijn eerste 3 "probeersels", nog niet perfect, maar we blijven oefenen...    :))
Ik heb op alle 3 kaarten ook met glitter gewerkt, ziet er prachtig uit, maar is op de foto misschien niet zo goed zichtbaar.  Ook een sfeer-foto van de leuke workshop onder de kundige leiding van Inge ! 


Hello, hope you are still enjoying the long Pentecost weekend ! We had heavy thunder and lightning this night, with hail, but fortunately not too much damage in the garden. And now sunshine again !
Last Friday, I went to the Lavinia workshop at "In't Woefke", it was great !  Now I finally know how to make those beautiful backgrounds. Here my 3 first cards, not perfect yet, but I'll keep practising...:)
I also used glitter glue on the cards, but it might not show so well on the pictures.
Also a picture of the workshop, given by the talented Inge !

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze prachtig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaarten heb je gemaakt!! Zal wel een gave workshop geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Enny ze zijn gewoon prachtig je kaarten, ik heb al spijt dat ik der niet bij was, de stempels zijn gewoon super , ik moet er toch nog wat bij hebben, heb reeds verleden week eens gaan kijken in 't Woefke maar de elfjes waren allemaal uitverkocht dus wacht ik op een volgende lichting!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zag er weer gezellig uit ! En jullie resultaat met er ook zijn hoor, mooie kaartjes.
  Liefs, Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer mooie kaarten heb je gemaakt Enny!! Leuk dat je een toffe dag hebt gehad! En prachtig zijn die elfjesstempels hé!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze weer mooi. Ik vond die laatste helemaal super.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen