woensdag 23 juli 2014

Ingetogen....

Allereerst wil ik mijn innige deelneming betuigen aan de nabestaanden van alle slachtoffers van de vliegtuigramp in Oost-Ukraine en hen allen veel sterkte wensen.  Het is verschrikkelijk en onmenselijk wat daar is gebeurd, en ik hoop van harte dat de schuldigen worden gevonden en bestraft. 

Dan nogmaals mijn hartelijke dank aan alle dames die zo'n lieve commentaren geven op mijn kaartjes, ik waardeer het enorm !

Hier nog 2 eenvoudige kaartjes, gemaakt met stencils (van Stampinback en Istencils). Ingekleurd met Distress inkten. De teksten zijn van Elke Verschooten.First of all I would like to offer my condolences to family and friends of all the victims from the plane crash in Ukrain. It's terrible and inhuman, what happened there, and I do hope that the guilty will be found and punished.

Then many thanks again to all of you for all your nice comments, I truly appreciate it !

Here 2 more cards, which I made with stencils and Distress inks. The texts are from Elke Verschooten (Crafts & Things).

4 opmerkingen:

 1. Enny,
  Weer 2 leuke kaartjes, de voetjes zijn mijn favorietjes en een heel mooie tekst.
  Liefs, Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Enny, dat kaartje met de voetafdrukken is echt heel geslaagd, rustig en alles past heel mooi bij elkaar. Ook het roze kaartje straalt rust uit. Super kaartjes weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze beiden prachtig en ik ben superblij met het roze kaartje die hier in de bus zat. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. twee schitterende kaartjes Enny en ja ik ben er nog niet goed van, deze massamoord mag wel gauw opgelost zijn!! Mensen uit Oost Europa zitten toch net iets anders in elkaar als wij heb ik de indruk al lopen der overal wel gekken los, maar dit is niet te vergeven, al die kindjes en onschuldigen!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen