maandag 28 september 2015

Bloemenkaartje

Hallo, hartelijk dank voor jullie leuke commentaren !
Wat was het een prachtig weekend, ik hoop dat jullie allemaal hebben kunnen genieten van het zonnetje ! Hier in Antwerpen was het "Water-Ant" , Antwerpen aan de rand van het water (Schelde),
en alles had met water te maken : meer dan 100 (oude) boten van België en Nederland, de Marine, een mosselschuit van Zeeland, modelbouwschepen, en ook een Zeeuws "dorp" waar je allerlei lekkers van de zee kon proeven. Ik werd er zowaar door de Nederlandse (Zeelandse ?) TV geïnterviewd, over wat ik zo leuk vind aan Zeeland.  Nu gaan wij veel naar Cadzand en Sluis enz... dus dat was geen probleem.  Onderaan enkele foto's van het event. Het rode gebouw is ons nieuwe museum MAS (Museum Aan de Stroom), je kan gratis op het dak en daar heb je een prachtig zicht over de stad.
Vandaag een eenvoudig kaartje met een stempel van Penny Black; binnenkort weer de gekke vogeltjes !


 

Hello, thank you so much for your nice comments ! Herzlichen Dank für die netten Kommentare, hat mich sehr gefreut !
We had a beautiful weekend this time, and the sun will be shining all week !
In Antwerp, there was the Event "Water-Ant" (which also means Water-edge, as Antwerp is next to the river Schelde).  More than 100 (old) ships were there, the Navy, modelships, and also a "village" from Zeeland (Holland), with delicacies from the sea.   The red building on the pictures is our new museum MAS "Museum Aan de Stroom" (Museum on the river). From the rooftop, you have a lovely view over the city.
Today I show you a simple flowercard, with a stamp from Penny Black. Next time, there'll be Crazy birds again !

2 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje . Wij hebben genoten van het weekend . We hadden al van alles gepland .
  Ik wist het niet van die boten . Mijn zoontjes vinden het Mas indrukwekkend en af en toe maken we er een uitstapje heen . Het uitzicht boven is leuk !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel een heel leuk weekend, en je kaartje , schitterend hoor!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen