maandag 10 april 2017

Kraft - omgekeerd

Hallo allemaal, hartelijk dank voor jullie lieve commentaren op mijn vorig bericht en ik hoop dat jullie ook allemaal van het prachtige weekend hebben genoten !
Intussen ben ik bezig met mijn nieuwe stempels. Ik gebruik ook graag Kraft papier, maar in plaats van gewoon als achtergrond, wou ik het nu eens op de voorgrond zetten.  Op het Art Specially Event had ik een workshop gevolgd, een tag met een kleurige achtergrond. Die achtergrond heb ik nagebootst (met Dylusions verf) en dan heb ik op Kraft papier (cardstock) stempels van Carabelle afgedrukt, uitgeknipt en op de kaart gekleefd. De mooie tekst is van Els Brigé, ik ben blij dat ik die ook op de beurs gevonden heb.
PS : als je graag recycleert en Kraft cardstock gebruikt : in winkels, zoals Lidl en Colruyt, liggen vaak grote bladen "Kraft" tussen de paletten. Soms is het heel dik, soms wat dunner en goed bruikbaar voor een kaart.  Mijn Kraft komt daarvan, met dank aan een goede vriendin, die ook altijd uitkijkt naar "recyclage materiaal".  :o)


Tag van het Event

Mijn versie
Hello everyone, thanks again for your nice comments, and I do hope that you also had a lovely weekend !
Meanwhile, I'm playing with my new stamps.  I also love to use Kraft cardstock, but instead of making a background with Kraft, I wanted to put it in front.  At the Art Specially Event, I made a colourful tag at a workshop.  I copied that colourful background (with Dylusions paint), and then I stamped stamps from Carabelle on Kraft cardstock, cut them out and glued them on the card.  The text is from Els Brigé.
Let me know what you think of it ! 

8 opmerkingen:

 1. Allereerst wens ik je vandaag een gelukkige verjaardag! Normaal zou je post aankrijgen vandaag....Ik zeg normaal want naar een vriendin ( in Antwerpen ) is mijn kaart drie weken (!) onderweg geweest.
  Ik vind jouw tag heel mooi. Mooie kleuren en fijn voor je dat je zelf de stempels van Els Brigé hebt.
  Kraft recycleren is top, je vind het vaak als je er op let.
  Ik haalde vandaag jouw envelop uit de brievenbus.... nu nog wachten tot donderdag... maar ik vind het nu al lief van je!
  Geniet van je feestdag!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Enny! Ik heb je jammer genoeg niet gezien op het event. Je hebt ook mooie dingen gekocht zie ik. Die bloemenstempel van Carabelle heb ik ook gekocht in Nijkerk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie versie heb jij gemaakt Enny , een waar kunstenaar is hier aan de gang geweest, doe zo voort zou ik zeggen, echt heel mooi!!

  Groetjes
  MAria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi Enny en een leuk idee voor het craftpapier.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag én kaart! En lang leve recyclage hé.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Gefällt mir gut die Karte, sieht klasse aus.
  Ich nehme mir auch immer vor, etwas mit Zeitungspapier zu machen...und dann vergesse ich es wieder.
  Das Alter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super idee om het kraft op de voorgrond te plaatsen. Heel mooie kleurige achtergrond ook. Ik ben fan van jouw versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superknap jouw versie met het gerecycleerde kraft ! Goed gezien ! En erg mooie stempels !

  BeantwoordenVerwijderen