zondag 11 februari 2018

Landschap

Hallo allemaal, hier ben ik weer ! Allereerst hartelijk dank voor de vele leuke reacties op mijn vorige kerstkaart, ik vind het super ! Nog even ter info : het jongetje met de hond op de slee was een snijmal van Nellie's Choice.
Vandaag een kaart voor een jarige man, die altijd graag ging wandelen langs een rivier, dus daarom dit landschap. De stempels zijn deels van Sheena Douglass  en deels van Stampin Up.  Ik zou daar zelf ook heel graag gaan wandelen, maar helaas ziet het er weer naar regen uit buiten..... 
Gelukkig heb ik de vorige dagen nog een paar foto's kunnen maken van de bloemen in mijn tuin, sneeuwklokjes en Helleborus (kerstroos).
Nog een heel gezellige zondag, en tot de volgende keer !

Hello everyone, here I am again ! Many thanks for the lovely comments on my last post, you make me so happy !  Just some info about the last card : the boy with the dog is a die from Nellie's Choice.
Today a Birthday card for a man, who loved to walk along the river, so I tried to create that scenery.  The stamps are from Sheena Douglass and Stampin Up.  I would love to walk there myself, but unfortunately, it looks like rain outside.....     But some days ago, I managed to take pictures of the flowers in my garden, snowdrops and Hellebore. 
Have a nice Sunday, see you next time !

12 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Enny. Ik zie het helemaal voor me, dat we aan de rand van het water picknicken. Een mooi zomers tafereel.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kaart; leuk om stempels te combineren van verschillende merken! En wat staan je Helleborus mooi in bloei; hier willen ze maar niet groeien... Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful scenic card Enny, and Hopefully you will get time to walk along the river too, rained here to day as well.
  Your flowers are stunning I just love them and the colours are amazing...have a lovely sunday, mine is almost over.xx [aNNie]
   ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een leuke kaart maakte je voor deze jarige en erg persoonlijk! Knap hoor. Leuk die bloeiende planten in de tuin hè . Geeft toch wat voorjaar gevoel. Hier schijnt de zon en gaan we zo naar Wel voor de optocht. Nog een fijne zondag.
  Groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kaart Enny !
  prachtige foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje ! Je hebt een prachtig landschap samen gesteld ! De foto's van de bloemen in de tuin zijn ook weer om van te genieten ! Hier was het in de voormiddag nog wel te doen, net nog even in Putte gaan winkelen en snel een klein stukje van de stoet meegepikt, nu thuis en hier ook regen, geen nood, dan is het prima knutselweer !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart! Fijn is dat hè, om een kaart zo persoonlijk mogelijk te maken? Hier vandaag ook regen. Erg jammer, ik heb dan liever die heerlijke, droge vorst met een zonnetje erbij.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou daar ook willen wandelen.
  Mooi landschapje en zoveel kleurige bloemen bij jou. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kaartje Enny mooi zo'n landschapje!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie kaart! En wat leuk dat je ons zo een beetje mee laat genieten van de bloemen in de tuin!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kaart heb je we gemaakt! Prachtig voor een man! Het is echt net en landschapsschilderijtje.
  En de bloemen in je tuin staan er mooi bij!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een mooi landschapje heb je gemaakt!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen