dinsdag 26 februari 2013

Te vroeg gejuicht....

Helaas, ik heb te vroeg gejuicht....   de nacht voor de workshop bij Creafine ben ik ziek geworden en dus kon ik niet mee....   vreselijk jammer !!  Mijn hobby vriendinnen hebben mij daar ook gemist, ze hadden een heel toffe dag.  Lieve vriendinnen, nogmaals dank voor het mooie kaartje, dat jullie allemaal getekend hebben, en Katrin, speciaal bedankt voor dat kaartje en al het andere !  Ik toon het leuke bloemenkaartje hieronder, het is één van de werkjes op de workshop.
Hopelijk kan ik er in oktober wel weer bij zijn !
Intussen nog steeds grijs weer, dus geef ik jullie nog een kaartje van verleden week, weer heel kleurig en vrolijk.  Binnenkort "nieuw" werk !!
Unfortunately, I got ill the night before the workshop, so I couldn't go....   My hobby-friends had a real nice day, and they sent me a card with all their signatures , thank you all !!  I'll show the nice flower card here, it's from one of the workshops.
Well, hopefully, I can join them in October.
Meanwhile, still grey weather, so I'll give you another card with lots of colour !! 

4 opmerkingen:

 1. Dat is echt balen hé. Je eerst zo verheugen en uitkijken naar een leuke dag en dan ziek vallen tegen dat het zo ver is. Dat vind ik jammer voor je Enny! Het kan ook niet anders dan dat je vriendinnen je hebben gemist. Lief van hen dat ze een troostkaartje hebben gemaakt voor jou. Gelukkig komen er nog zo'n stempeldagen!
  Mooie achtergrond van je kleurig kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Enny, wat erg voor je ! Ik weet hoe erg je ernaar uitkeek !
  In oktober moet het nu echt wel lukken he ! Wat leuk dat je vriendinnen aan je gedacht hebben !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi jammer dat er niet was ,ben je weer een beetje op geknapt,gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Enny,
  ik vond het inderdaad ook spijtig dat je er niet bij was! Hopelijk ben je nu al beter!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen