donderdag 11 december 2008

Nog kerstsfeer

Ik heb een paar dagen verlof, zodoende kan ik nu echt aan al mijn kerst-voorbereidingen beginnen. De kaartjes heb ik al klaar, alleen nog opsturen. Kerstpakken voor het buitenland zijn ook klaar, die gaan morgen weg.
Volgende week nog een drukke week, want, in navolging van Pruts, ga ik mijn kamer een beetje aanpassen. Ik heb helaas geen aparte scrap-kamer, maar ik kan de ruimte die ik heb wel beter indelen, zodat ik meer kan "stockeren". Dus dat wordt verhuizen met de meubelen, extra rekken aan de muur, en ook maar ineens een nieuwe vloer, als we toch bezig zijn.
Als ik daarna nog tijd heb, wil ik toch dat recept van Mich eens proberen (echte Zweedse koekjes).
Van de laatste winterdag heb ik al een layout gemaakt, maar die moet nog gepubliceerd worden bij Creanijn, dus laat ik die nog niet zien. Ik heb er wel een oudere, ook op een zeldzame "sneeuwdag" gefotografeerd.
I have some days off now, so I can really start with Christmas preparations. Christmas cards are all made, so are the presents, which are going to the Post tomorrow.
Next week will be busy, as I'm planning to reorganize my room. I can't make the space bigger, but I want to move the furniture, so I'll have more shelves on the wall, for all my scrap-stuff.
And we'll be laying a new floor, while we're at it.
If a have some time left after that, I really want to try a recipe for real Swedish cookies, which I got from a friend.
I already made a layout from that early Winter day, 2 weeks ago, but I can't show it yet, because it's for a competition at Creanijn.
But here is one I made earlier, also from a sudden spell of Winter, some years ago.

2 opmerkingen:

 1. mooie lay out enny !!!
  tja, soms doet de blog zijn zin he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's altijd leuk he, als je je scrapplaats wat anders kan inrichten en als er dan ook nog meer blijkt in te gaan. Is altijd een goed excuus om dan nog wat bij te kopen.

  Als je klaar bent, moet het natuurlijk niet gezegd, dat we benieuwd zijn en dat foto's altijd welkom zijn ;-))

  En als je de koekjes bakt, laat eens weten of ze gelukt waren he. En lukken ze niet, dan ben ik ervan overtuigd dat ze ze ook bij Ikea verkopen in hun etenswarenwinkeltje. Maar ja, zelfgemaakte zijn natuurlijk altijd lekkerder he !!

  BeantwoordenVerwijderen