maandag 16 maart 2020

Zware tijd....

Lieve mensen, in wat voor een zware tijd leven we nu....   ik hoop dat jullie en je familie allemaal gespaard blijven van het Corona virus.  Wij blijven zoveel mogelijk binnen, ik ga alleen af en toe naar de supermarkt.  Gelukkig wonen wij in een rustige buitenbuurt, want sedert een week moet ik wel  nog 2 keer per dag buiten.....  want wij hebben weer een hondje !!!!!!
Na lang zoeken (ook op Internet), hebben wij een klein asielhondje gevonden, een Yorkshire terrier,  1,5 jaar oud, een meisje,  en ze had de naam Tipsi, die wij maar gehouden hebben.  Ze zat blijkbaar in zeer moeilijke omstandigheden (asociaal gezin, met 3 kinderen en 3 grote honden op een appartement), en kan nu bij ons tot rust komen en in de tuin spelen..  Oh, het is echt een schatje, zo lief en flodderig.  Hier alvast een paar foto's, die zijn nog niet echt goed, maar dat komt wel.
Natuurlijk heb ik ook een kaart om te tonen (alhoewel ik de laatste dagen niet aan knutselen ben gekomen, met zo'n lief schatje), een kleurige kaart met embossing,die ik een tijdje geleden voor een uitdaging maakte.
Nogmaals het allerbeste voor iedereen, veel handen wassen en afstand houden !





Dear people, we live in a very difficult situation...  I do hope that you and your loved ones will be spared from the Corona virus.  We stay inside as much as possible, I only go to the supermarket sometimes.  Just as well that we live in a quiet neighbourhood, because, since a week, I have to walk 2 times a day... because we have a little doggy !!!!!!!!!
After a long search, we found a Yorkshire terrier,  a little girl, 1,5 year old, and she had the name Tipsi, which we kept.  Apparently, she lived in hard conditions, with 3 children and 3 big dogs on an apartment...   Now she can relax and play in the garden.  Oh, it's such a sweety, and very cuddly ! Here some first pictures, not very good ones, to start with.
Of course I have a card to show, which I made for a challenge some time ago. (This week I didn't have time for my hobby, with that little darling). 
Once again all the best, lots of hand washing and keep your distance !

20 opmerkingen:

  1. Prachtige kleurrijke kaart Enny!
    Maar wat ben ik blij voor jullie, dat er Tipsi is om voor te zorgen. Ik weet zeker dat ze een geweldige nieuwe thuis gekregen heeft! Geniet er maar van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh En nu wat een droppie, gefeliciteerd met Tipsi en héél véél plezier met haar!
    Je kaart is mooi!
    Doe voorzichtig!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een dotje Enny ze zal het heel goed hebben bij je daar ben ik van overtuigd.
    Je kaart is prachtig mooie kleuren gebruikt en vlinders doen het altijd goed.
    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke en kleurrijke kaart, Enny.
    En wat een schattig hondje. Gezellig zo'n lieve huisgenoot erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatje die Tipsi, die heeft geluk met het gouden mandje dat ze jullie gekregen heeft. Eens,Tipsi,haar thuis zal voelen zal je wel weer kunnen knutselen.
    Je hebt alvast weer een leuke.kaart gemaakt.
    Groetjes, laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk hondje hebben jullie Enny. Leuke kaart heb je gemaakt. en inderdaad maar rustig aan. niet te veel contacten. Groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een lief hondje. Doet me denken aan het hondje dat wij hadden. Dat was een ruwharige teckel gekruist met een Yorkshire! Ook zo'n lief beestje. Geniet er maar lekker van. Wij hebben nu de honden van onze zoon en schoonzoon en dus ook diverse malen naar buiten om ze uit te laten. En dan nog snel naar de supermarkt en verder ook zoveel mogelijk binnen!
    Je hebt ook een leuke kaart gemaakt met vrolijke kleuren.
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ach wat een schattig hondje Enny...je kan bijna zien dat hij nog wat angstig uit zijn oogjes kijkt...gelukkig dat hij bij jullie nu rust vind..
    En je kaartje is ook prachtig ...zo een mooie vlinders erop..

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh ik kan me voorstellen dat je nu heel andere bezigheden hebt Enny, wat een schatje is Tipsi! Zo fijn dat ze nu bij jullie een goed huis heeft gevonden, ik hoop dat jullie veel plezier met elkaar hebben. Prachtige kaart heb je gemaakt, ik vind het altijd mooi hoe kleuren zo overlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Enny,
    gefeliciteerd met Tipsi! Wat een enig hondje!! Heel vel plezier met en van hem!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ach....wat een schattig hondje Enny.
    Je kaartje is heel erg leuk met de kleurtjes en de vlinders.
    Groetjes en geniet van je kleine meisje,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schatje, toch een lichtpuntje in deze tijden! Geniet er van, krijgt het vast goed bij jullie! Je kaartje is ook prachtig! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een mooie kaart Enny. En ik snap dat je niet aan knutselen toe komt met zo'n lief hondje. Vertroetel haar maar flink!
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh dit doet goed om zo'n leuke foto's te zien ! Wat een gelukkig hondje dat jij kon adopteren, t'is te zeggen, nu zal ze gelukkig worden :) Veel plezier samen! Mooie kleurrijke kaart met de vlinders ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Tipsi is soooo cute and adorable...enjoy her and your walks...love your card.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie kaart Enny en gezond blijven hé! Grtjs Iefje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijn dat je weer een hond hebt. Tipsi heeft geluk, gered uit het asiel wow! Veel plezier ermee, dat verzet alvast wat de gedachten nu.
    Je kaartje is ook mooi, ik ben fan van strepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. mooie kaart Enny
    en wat ziet jullie Tipsy er een schatje uit! leuke naam! fijn dat ze bij jullie een rustige thuis vindt!
    Nancy 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk Enny, dat je weer een hondje hebt. Die zal best bij jullie tot rust komen.Prachtige kaart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat ben ik blij voor jullie dat jullie weer een hondje hebben. Zeker in deze moeilijke tijden zal Tipsy jullie leven wel opfleuren. Wat een geluk voor haar dat ze bij jullie terecht kon.

    BeantwoordenVerwijderen